MADDIE

Har du kommet hit via en direkte link? Se hele hjemmesiden vår!

Både H elmi og Rolf har bak oss et langt liv med hunder. H elmi med berner sennen og Rolf med newfoundlandshunder. Da vi traff hverandre hadde Rolf newfoundlandshunden MADDIE. Hun var en meget spesiell "nuffe"! Her følger en bilde-/tekstserie dedikert til hennes liv.

08.05.1999 MADDIE

Nå har vi fått en NUFFE i huset. Vi visste at vi ikke kunne skaffe oss en 8 ukers valp, så da Kirsten Stensund i Kennel Tessmira's tok kontakt og tilbød oss "Tessmira's Joy and Pride Maddie" slo vi til. Og vi har fått et aldeles herlig familiemedlem! En 11 måneder gammel og rolig tispe er perfekt for oss.

Noen er kanskje interessert i Maddies stamtavle?

Første utfordring ble å få Maddie og hetterotten Fredrik til å akseptere hverandre.. Fredrik var ikke redd Maddie, og Maddie viste kun nysgjerrighet. I løpet av to uker kunne Fredrik sitte på snuten hennes!

 

Det følger en del pelsstell med en newfoundlandshund. Vi har aldri helt likt trimmebord. Spisebordet er mye bedre egnet! Både Beate og Maddie koser seg. (Beate er ikke lite stolt av at hun klarte å få Maddie opp på bordet alene!)

Minst én gang i uken trenger hun en omgang med kammer og børster.

1 år 3.6.99!

Man fyller ett år bare én gang! Med pynt i øret og nygredd sjekker her Maddie fødselsdagskaken.

 

Som seg hør og bør i et fødselsagssselskap var det også leker og konkurranser. Å spise om kapp vingummisnøre hører med. Det gjelder her å komme først til knuten. Maddie vant, sikkert pga. "naturlige forutsetninger": Hun har mye større munn enn Beate!

Gavene besto av forskjellige typer tyggebein. Disse måtte posjoneres ut! Bursdagsbarnet hadde spist 1/3 bløtkake, så kveldsmaten måtte hun hoppe over.

 

 Man skal være forsiktig med å sykle med hund, og spesielt valper. Vi kjøpte "Springer" og testet meget forsiktig. Maddie forsto snart hva det gikk ut på, men det var best å ha Beate foran seg. Hvis hun syklet bak oss ville Maddie forsøke å stoppe for å se etter henne.

Jeg fikk selvfølgelig påmontert "L" for "learning" på ryggenJ
Vi har hatt noen små sykkelturer i lett travetempo, og Maddie ser ut til å like det.

Over til Maddie II